De juiste partner voor glasbewassing
Wanneer u klanten ontvangt, dan is het belangrijk dat er een goede indruk gemaakt wordt. Het maken van een goede indruk op de klant gebeurt al voor de deur. Het is dan ook belangrijk dat uw ramen er goed uit zullen zien. Dit vergoot de kans op succes bij klanten aanzienlijk. Mocht u anderen gasten willen ontvangen, dan is het natuurlijk ook fijn als uw ramen schoon zijn. Wanneer u op zoek bent naar een goede partner voor glasbewassing, dan zijn wij een goede optie. Wij van Schoonmaakbedrijf De Graaf kunnen namelijk elke opdracht aan. Dankzij onze ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw beglazing representatief blijft.
Op het gebied van glasbewassing zijn wij er zowel voor uw exterieur als voor uw interieurbeglazing. Wanneer uw ramen goed onderhouden worden, dan zullen deze er ook langer goed uit blijven zien. Voor ons maakt het niet uit waar uw pand zich bevindt. Glasbewassing voor scherpe prijzen
Wanneer u kiest voor schoonmaakbedrijf De Graaf , dan kiest u voor top kwaliteit voor scherpe prijzen. Wij zijn er echter niet alleen voor het schoonmaken van uw ramen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het reinigen van uw vloeren, kozijnen en zonnepanelen. Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor werken in een schone omgeving.
Werken in een schone omgeving is natuurlijk goed voor uw gezondheid. Buiten dat zal het er ook voor zorgen dat de productiviteit omhoog zal gaan. Wij werken met milieuvriendelijke producten omdat wij het milieu schoon willen houden.

OSMOSE GLASBEWASSING:
Wanneer je ramen opdrogen na een regenbui, blijven er kringetjes achter op de ruit. Dit komt doordat regenwater zouten en mineralen bevat. Deze zouten en mineralen zitten ook in normaal kraanwater. De methode osmose glasbewassing verwijst naar het osmosewater dat gebruikt wordt, oftewel gedemineraliseerd water. Dit water is speciaal gefilterd en hierdoor ontdaan van zouten en mineralen. Het grote voordeel van osmose glasbewassing is dat er geen vlekken achterblijven op de ramen, omdat de stoffen die deze vlekken kunnen veroorzaken zijn verdwenen.

 Hebt u interesse in een van onze diensten? Dan stellen wij graag een offerte voor u op!


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen