De schoonmaak van uw hotel is belangrijk… De schoonmaak van uw hotel is een belangrijk onderdeel van de gastvrijheid. Dat geldt voor de algemene ruimtes als receptie, lounge en toiletten, maar zeker voor de hotelkamers. 

U wilt uw gasten een onvergetelijke hotelbeleving geven in een schone en verzorgde omgeving. Schoonmaakbedrijf De Graaf is uw professionele partner in hotel schoonmaak. Wij hebben jarenlange ervaring in de Hotel schoonmaak. Daarom is uw hotel schoonmaak bij ons in vertrouwde handen. Professionele hotel schoonmaak met oog voor gastvrijheid Onze hotel schoonmaak gebeurt altijd met het oog op de gasten. Een goede service én een uitstekende kwaliteit staan bij ons dan ook beide op de eerste plaats. 

wij werken deskundig en efficiënt met een vriendelijke en gastvrije houding naar uw hotelgasten. De beleving en het comfort van de gasten staan hierbij centraal. Samen zorgen we voor een schone en gastvrije omgeving, waar hotelgasten zich meer dan welkom voelen. Schoonmaak in overleg zorgt voor hotel schoonmaak op maat. Wij stemmen ons schoonmaakplan volledig af op uw wensen. Zo bespreken we met u welke ruimtes elke dag schoongemaakt moeten worden en welke ruimtes minder prioriteit hebben. 

Daarbij overleggen we ook wanneer onze medewerkers het beste voor u aan het werk kunnen en wat uw specifieke verwachtingen zijn. Op die manier stellen we samen met u een schoonmaak plan op maat op, zodat we snel en doelgericht voor u aan de slag kunnen. Wij werken nauwkeurig met oog voor de kleinste hygiëne details. Daarbij hebben zij een flexibele werkhouding. Het werken op onregelmatige tijden is voor ons geen probleem. Zo kunnen wij onze werkzaamheden perfect afstemmen op uw wensen en mogelijkheden. Naast de schoonmaak van uw hotel kunt u Schoonmaakbedrijf De Graaf ook inschakelen voor andere facilitaire diensten, zoals gevelreiniging en glasbewassing. 

Neem hiervoor contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor uw hotel kunnen betekenen. Milieuvriendelijke hotel schoonmaak Wij vinden het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten bij ons schoonmaakwerk. Zo draagt Schoonmaakbedrijf De Graaf bij aan een duurzame werkwijze. 

Waarom is een schoon hotel zo belangrijk? Als er iets is wat gasten zich herinneren van uw hotel, is of het er schoon en netjes is. Een hotelkamer moet smetteloos schoon zijn, met een strak opgemaakt bed en glimmend sanitair. Een goede beleving zorgt dat gasten de volgende keer sneller weer voor uw hotel kiezen. Schoonmaakbedrijf De Graaf regelt dit graag voor u. Het uitbesteden van uw hotel schoonmaak scheelt u veel zorgen. U weet namelijk dat het goed gebeurt, door schoonmaakspecialisten die weten waar ze op moeten letten. Zo kunt u zich 100% op uw gasten richten.

Schoonmaak tegen een scherp tarief Schoonmaakbedrijf De Graaf verzorgt uw hotel schoonmaak tegen een scherp tarief. Tijdens een eerste gesprek bespreken we uw wensen en brengen we deze in kaart. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan stellen we een werkplan samen dat volledig aansluit bij de schoonmaak behoeften van uw hotel. Daarbij hanteren wij een uiterst gunstig tarief. Schoonmaakbedrijf De Graaf levert hotel schoonmaak op maat van hoge kwaliteit. Zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.


Wilt u uw hotel schoonmaak uitbesteden? Neem dan snel contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen een dag weet u al wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zorgen graag voor een zorgvuldige schoonmaak van uw hotel, zodat uw gasten meer dan tevreden zijn. Samen creëren we een gastvrije omgeving, die schoon is tot in de kleinste details. 


Mocht u bepaalde wensen hebben dan horen we dit graag van u. 
 
 
 
E-mailen
Bellen