Kantoor schoonmaak:
U wilt dat uw kantoor representatief en schoon is. Voor uw medewerkers is dit een prettige werkomgeving om in te werken. Voor uw klant betekent het een goede eerste indruk van uw bedrijf. Laat daarom schoonmaakbedrijf  De graaf uw kantoor schoonmaken. Zo weet u zeker dat uw kantoor altijd fris, netjes en representatief is.
Professionele schoonmaak kantoor:
Een schone en frisse werkomgeving op het kantoor begint bij schoonmaakbedrijf de graaf. Daarnaast werken wij alleen met de beste kwaliteitsproducten. Zo wordt ook uw kantoor grondig gereinigd door onze professionals en kunnen wij de schoonmaak kwaliteit waarborgen.
Flexibele uren:
Wij begrijpen dat u het niet fijn vindt dat uw kantoor wordt schoongemaakt als uzelf en uw medewerkers aan het werk zijn. Daarom zijn onze schoonmaak uren flexibel. Dat betekent dat wij naar wens uw kantoor ook kunnen schoonmaken in de avonduren of in de ochtenduren. Zo heeft u geen last van onze medewerkers, maar wel een schoon kantoor.
Komt het een keer slecht uit of wilt u andere afspraken maken? Neem dan contact met ons op en wij gaan kijken wat de beste oplossing voor u is.
Persoonlijke schoonmaak afspraken:
Ieder kantoor en ieder bedrijf is anders. Daarom maken wij altijd persoonlijke schoonmaak afspraken met u. Er zijn diverse schoonmaakwerkzaamheden die wij voor uw kantoor kunnen uitvoeren, zoals:
-Sanitaire schoonmaak
-Werkplekken schoonmaken
-Stofzuigen, stof wissen en moppen
-Ramen wassen
-Keuken schoonmaken
-Specialistische vloeronderhoud
Wilt u liever een combinatie van diverse schoonmaak onderdelen? Kies dan voor onze schoonmaak op maat. Hiermee kunt u zelf uw schoonmaak wensen samenstellen en dit overleggen met uw eigen contactpersoon.
Meer informatie schoonmaak kantoor?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag bij de schoonmaak van uw kantoor. 
 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen