Schoonmaakbedrijf De Graaf Harderwijk 

Welkom op de website van Schoonmaakbedrijf De Graaf, het bedrijf waar uw schoonmaakbehoefte centraal staat! Wij bieden een totaaloplossing voor de complete binnen- en buitenonderhoud van uw bedrijf, hotel of woning. Of u nu kiest voor algemene of specialistische schoonmaak, wij zijn u graag van dienst.

Met onze uitgebreide dienstverlening, van schoonmaak tot zonnepanelen reiniging, onderscheiden wij ons door verantwoord marktgedrag. Dit betekent dat wij echt luisteren naar uw wensen en staan voor de beloftes die wij maken.

Onze missie is om uw leven eenvoudiger te maken door schoonmaak op maat aan te bieden. Van kantoren en scholen tot woningcorporaties en theaters, wij hebben voor ieder wat wils. Wij verzorgen algemene schoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, sanitair en nog veel meer. Ook voor het reinigen van uw zonnepanelen kunt u bij ons terecht. Bouwbedrijven kunnen bovendien gebruikmaken van onze oplevering schoonmaakdiensten.

Met veel keuze voor zowel bedrijven als particulieren, zorgt Schoonmaakbedrijf De Graaf ervoor dat u zich helemaal op uw core business kunt concentreren terwijl wij ons bezighouden met het schoonhouden van uw pand. 

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de kwaliteit van onze diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Schoonmaakbedrijfdegraaf@hotmail.com

Tel: 0681551908

Harderwijk 

Onze openingstijden

maandag
8:3021:00
dinsdag
8:3021:00
woensdag
8:3021:00
donderdag
8:3021:00
vrijdag
8:3021:00
zaterdag
7:3017:00
 


 

 

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen