• Schoonmaakbedrijf De Graaf de specialist voor het professioneel reinigen en onderhouden van uw vloeren. Maar ook voor het grondig reinigen van uw tapijt-, of inloop mat.
    Vloeren worden door dagelijks intensief gebruik erg vuil en hebben het zwaar te verduren. Ieder type vloer heeft zijn eigen soort schoonmaakbehandeling en onderhoud nodig. Wij bieden u de beste oplossing wanneer het om het schoonmaken en onderhouden van zowel grote als kleine vloeroppervlaktes gaat.
    Wij zijn specialist in het reinigen van tapijten en het onderhouden en schoonmaken van allerlei soorten vloeren.
  • Tapijtreiniging:
    Heeft u een tapijtvloer die vuil is en wilt u nog langer van de warme uitstraling van uw tapijt, tapijtegels, karpetten en inloopmatten genieten? Dan is het zaak om dit type vloer goed schoon te maken en te laten onderhouden. Dagelijks stofzuigen is een must om het tapijt te ontdoen van het stof, zand en ingelopen vuil. Toch weet je niet wat je ziet wanneer het tapijt door ons grondig is gereinigd. Uw tapijt zal een vernieuwde uitstraling krijgen waardoor het er weer een tijd tegenaan kan. Met de juiste reinigingsmiddelen en schoonmaakmethodes krijgen wij alle uw tapijt weer goed schoon. Door uw tapijt met regelmaat door ons te laten reinigen verhoogt u de levensduur en blijft het tapijt langer mooi.
  • Natuurstenen vloeren staan garant voor een lange levensduur, mits ze goed en regelmatig worden onderhouden. Met de beste schoonmaakmiddelen en innovatieve materialen zorgen wij voor een glanzend resultaat, zodat uw natuurstenen vloer altijd in een superieure conditie blijft.
  • Marmoleum- en linoleumvloeren hebben een lange levensduur en zijn zeer slijtvast. Om de levensduur te vergroten is het noodzakelijk om dit soort vloeren goed te reinigen en eens per jaar in de was te zetten. Na onze behandeling verdwijnen alle doffe plekken en komt de originele kleur van het marmoleum weer naar boven. Na het in de was zetten van de vloer glanst die weer als nieuw.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen