HET PROFESSIONEEL REINIGEN VAN ZONNEPANELEN
Het reinigen van zonnepanelen is belangrijk voor het rendement. Wanneer deze vuil zijn, vangen ze immers minder zonlicht op. Dit doen wij met producten van de hoogste kwaliteit zodat u lang plezier zult hebben van de schoonmaak werkzaamheden.
UW ZONNEPANELEN LATEN REINIGEN
Het onderhoud van uw zonnepanelen is zeer belangrijk. Het verlengt immers de levensduur van uw zonnepanelen. Daarnaast zorgt regelmatige reiniging van uw zonnepanelen voor een hoger rendement. Hoe fijn is het om dit onderhoud te kunnen uitbesteden aan Schoonmaakbedrijf De Graaf. Wij raden aan om uw zonnepanelen ongeveer eens per jaar te laten reinigen. Raadzaam is om dit in het voorjaar in te plannen. Zo profiteert u tijdens de zonnige maanden van schone zonnepanelen. In deze periode zijn immers de meeste zonuren per dag!
ZONNEPANELEN WASSEN MET ZORG
Wij maken gebruik van osmose water. Stof, zand, vogelpoep en bladeren worden van uw zonnepanelen afgespoeld. Met een zachte borstel en puur osmose water zullen wij uw zonnepanelen reinigen. Ons osmose water is onschadelijk voor uw zonnepanelen, uw woning en het milieu. Kalk en andere mineralen kunnen strepen achterlaten op uw zonnepanelen. Daarnaast kan kalk ook inbranden in het glas. Ons osmose water is water in de puurste vorm. Dit water is vrij van kalk en mineralen, waardoor beschadigingen aan uw panelen voorkomen kunnen worden.
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR HET REINIGEN VAN UW PANELEN
Wilt u een afspraak maken voor het reinigen van uw zonnepanelen? Of wilt u graag advies over de reiniging hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een bericht achterlaten of een e-mail sturen. Uiteraard is telefonisch contact opnemen ook mogelijk. We staan u graag zo snel mogelijk te woord 
 
 
 
E-mailen
Bellen